Dag 14 – Woensdag 16 augustus – Aquopolis

Vandaag was het dan eindelijk zo ver: dé reden waarom Sepp zo dolgraag naar Spanje wilde: naar een waterpark gaan! Had hij gezien op de blogs van Enzo Knol. Die You Tube filmpjes waren blijkbaar geweldig en hij wilde echt dolgraag naar zo’n park. Uiteraard wilden de andere kinderen dit ook wel. Dus ja…
Vanmorgen dus maar eens op tijd de wekker gezet en om 10.30 uur stonden we in rij voor de entree bij Aquopolis in Salou. We hadden online al met korting tickets gekocht maar wij waren niet de enigen. Hele volksstammen stonden al te wachten. Maar onze vroege komst wierp wel z’n vruchten af. De meest coole attracties hebben gedurende de dag mega wachtrijen en die waren er het eerste uur nog nauwelijks.

Plattegrond van het park
De Splash, de Boomerang, de Huracan en nog veel meer…ze werden allemaal uitgebreid getest. Alex en Trudy hadden ligbedjes gehuurd en die vaste pitstop was ideaal om af en toe wat te drinken en te eten tussen alle sensatie in.


Voor de kinderen was dit een toppark maar  een boekje lezen en een drankje drinken doe ik persoonlijk liever aan een idyllisch strandje aan de Middellandse Zee 😆

Met z’n vijven van de glijbaan.
Lekker biertje erbij

Aan het einde van de dag werd het gelukkig steeds rustiger en zoals bekend kunnen onze kinderen het verschrikkelijk goed volhouden in een pretpark en in een zwembad dus in dit park, een combinatie van die twee, bleven we dus tot sluitingstijd. Gelukkig maar, als je dan de entreeprijs per uur terug gaat rekenen valt het bijna mee 😎🤣

Om 19 uur sloot het park en moesten we toch echt vertrekken. Vervolgens hebben we heel leuk Hollands gegeten in La Pineda bij Bar Oh la la, gerund door twee Nederlandse heren. Sepp bestelde een frikandel speciaal XXL zonder uitjes maar krijgt ‘m toch mét uitjes. Zegt Loek: dat is gewoon autisme dat ze er toch uitjes op doen! 😂

We hebben lekker gegeten en daarna naar huis. Top dag!
En dan hierbij: Aquapolis the movie!