NYC – dag 1 – vrijdag 20 oktober

Zo’n eerste dag hakt er altijd wel even in qua tijdsverschil…. maar we mogen niet klagen. De eerste dag verliep super. De vlucht naar New York begon niet ideaal want bij het inchecken bleken we geen stoelen naast elkaar te kunnen krijgen. Maar niet lang getreurd. Ik gaf te kennen dat ik het jammer vond dat we op onze honeymoon niet bij elkaar konden zitten (aan KLM klantenservice). Daar werd natuurlijk een notitie van gemaakt. In het begin van de vlucht kregen we direct champagne en kaasjes en later werd alsnog door de stewardessen geregeld dat we naast elkaar konden zitten. Aan het einde van de vlucht kregen we ook nog een lekker appelgebakje! Leuk zo’n extraatje!
De vlucht verliep heel goed. Vervolgens met de taxi naar de stad. Ontzettend druk! We deden er wel eeen uur over. Eenmaal aangekomen in het hotel konden we even heel kort van onze mooie kamer genieten. 

Willemijn had een bloemetje laten bezorgen
View vanuit onze kamer

Willemijn haalde ons op voor een diner bij Mozarella e Vino. Lekker gegeten maar we waren wel supermoe. Dus om 20 uur New York tijd vonden we het wel mooie geweest. Leuk om hier te zijn! Morgen de stad ontdekken!