Dag 10 woensdag 1 augustus

Een rustdag! Gisterenavond waren we het er allemaal wel over eens: we hebben zo’n prachtig huis en we hebben al zo ontzettend veel gedaan, we kunnen wel eens een dagje thuis blijven! Zo gezegd zo gedaan.
Vanmorgen zagen we voor het eerst het uitzicht vanaf onze balkon(s). Ja, we hebben 4 slaapkamers en we hebben allemaal een eigen balkon! Alex en ik sliepen helemaal bovenaan en keken prachtig uit over de zee. Na een paar minuten zei Alex: “Ik zie dolfijnen!”. Dat is nog eens op een bijzondere manier wakker worden, vanaf je balkon naar de dolfijnen kijken! We hebben de kinderen geroepen en allemaal in pyjama en ondergoed vanaf het balkon naar de dolfijnen gekeken.
IMG_8073.JPGIMG_8071.JPG

Nadat we allemaal aangekleed waren gingen we eerst naar het restaurant van het resort om het ontbijtbuffet te gebruiken. Lekker makkelijk en een bijkomend voordeel: we konden even van de wifi gebruik maken. De wifi knalde er wel om de paar minuten uit maar al met al hebben we in iedere geval alle teksten op de blog kunnen zetten.
Het ontbijtbuffet was prima maar niet echt heel geweldig. Uitgedroogde scrambled eggs en gortdroge pannenkoeken maar er werden verse eitjes gebakken en er was lekkere yoghurt dus al met al wel prima. Gelukkig is het lang niet zo duur als een Nederlands hotelontbijt. Daarna gingen we boodschappen doen bij de supermarkt in Plettenberg Bay. Al eerder schreef ik ook de geweldige schone toiletten. Maar de supermarkten zijn ook geweldig! Schoon, heel gevarieerd met enorm veel producten en gepresenteerd op een manier waarop AH jaloers zou zijn!
Eenmaal weer thuis was het tijd om heerlijk te luieren, een boek te lezen, lunchen op het balkon, verstoppertje spelen in de duinen, strandwandeling te maken, schelpen zoeken, spelen in de golven in je onderbroek omdat je toch gewoon al knetters nat bent…de foto’s spreken voor zich! We hadden een heerlijke dag en we hebben optimaal genoten van onze super de luxe beach villa!
 
IMG_1876
IMG_1877.jpgIMG_1895.jpgIMG_1881.jpgIMG_1880.jpgIMG_1879.jpg
In de avond gingen we weer allemaal terug naar het strand. We hebben dolfijnen gespot!
IMG_1923.jpgIMG_1922.jpgIMG_1920.jpgIMG_1911.jpg
IMG_1930.jpg
IMG_1943.jpgIMG_1942.jpg
IMG_1947.jpg
IMG_1952.jpg
IMG_1956.jpg
IMG_1955.jpg
IMG_1957.jpg
IMG_1966.jpgIMG_1961.jpg