Dag 10 woensdag 1 augustus

Woensdag 1 augustus

 

Een rustdag! Gisterenavond waren we het er allemaal wel over eens: we hebben zo’n prachtig huis en we hebben al zo ontzettend veel gedaan, we kunnen wel eens een dagje thuis blijven! Zo gezegd zo gedaan.

Vanmorgen zagen we voor het eerst het uitzicht vanaf onze balkon(s). Ja, we hebben 4 slaapkamers en we hebben allemaal een eigen balkon! Alex en ik sliepen helemaal bovenaan en keken prachtig uit over de zee. Na een paar minuten zei Alex: “Ik zie dolfijnen!”. Dat is nog eens op een bijzondere manier wakker worden, vanaf je balkon naar de dolfijnen kijken!

Nadat we allemaal aangekleed waren gingen we eerst naar het restaurant van het resort om het ontbijtbuffet te gebruiken. Lekker makkelijk en een bijkomend voordeel: we konden even van de wifi gebruik maken. De wifi knalde er wel om de paar minuten uit maar al met al hebben we in iedere geval alle teksten op de blog kunnen zetten.

Het ontbijtbuffet was prima maar niet echt heel geweldig. Uitgedroogde scrambled eggs en gortdroge pannenkoeken maar er werden verse eitjes gebakken en er was lekkere yoghurt dus al met al wel prima. Gelukkig is het lang niet zo duur als een Nederlands hotelontbijt. Daarna gingen we boodschappen doen bij de supermarkt in Plettenberg Bay. Al eerder schreef ik over de geweldige schone toiletten.