Slovenie en Kroatie, here we come!

Vandaag begonnen aan onze reis naar Slovenië en Kroatie. We hebben de reis opgedeeld in wat kleinere stukken. Vanmorgen om 9.16 uur vertrokken en we waren om 19.45 uur bij ons overnachtingsadres, Gästehaus Biedermann in Kinding, Duitsland.

Onderweg aardig wat files maar we hadden veel plezier met Sepp zijn JBL muziekbox en Mette haar merkwaardige Spotify lijstje genaamd “Feestje”. Er kwamen kwalitatief hoogwaardige nummers voorbij. Gelukkig had ze ook een “ouwe lullen muziek” lijstje gemaakt waar Alex en ik ons beter in konden vinden.

Rond 17 uur waren we wel een beetje klaar met het fileleed. Er was een ongeluk gebeurd dus besloten we van de snelweg af te gaan en het eerste het beste schnitzelrestaurant op te zoeken. Daar zijn we bijzonder goed in geslaagd!

Morgen gaan we weer verder. Op naar Slovenie. De eindbestemming morgen is een pension nabij het meer van Bohinji. Het idee is om morgen de Vintgar kloof te gaan bezoeken. Het schijnt er megadruk te zijn maar wel erg mooi dus we gaan het er op wagen!

4 comments

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s