Dag 2 Zaterdag 4 juli Vuurtorenwandeling en Bowling

Wat waren we vroeger wakker! Een hele meeuwen invasie had zich gestort op de overvolle prullenbakken naast ons huisje. Verschrikkelijk wat een lawaai. Ze kropen over ons dak en schreeuwden en op los. Om 6 uur begon het en het stopte niet meer. Ik ben meerdere keren naar buiten gegaan om ze te verjagen maar de rommel bleef liggen dus de meeuwen bleven komen. Alex sliep overal doorheen maar de rest was allemaal wakker. Rond 9 uur heb ik het verhuurkantoor gebeld dat het niet normaal was hoeveel troep er in de tuin lag. Ze stuurden meteen de beheerder die alles heeft opgeruimd. Heel aardige man! De rest van de week geen last meer van meeuwen gehad.

Het was niet echt lekker weer maar we wilden niet de hele dag stil zitten. Daarom bestudeerden we buienrader en bedachten we dat we wel even naar de vuurtoren van Burgh-Haamstede konden gaan en daar konden gaan wandelen.

Aangekomen bij de vuurtoren bleek deze helemaal in de steigers te staan. We konden ‘m dus niet beklimmen. Best jammer. We gingen vervolgens wandelen door de duinen. Een heel mooi gebied maar het miezerde en het waaide wel enorm. Het voordel is wel dat je het strand vrijwel voor jezelf hebt. Nadeel ik gewoon: getver….niet lekker dat weer!

Na een wandeling van ongeveer 7 kilometer met af en toe best zware stukken door het zand was iedereen best heel moe. ’s Avonds stond macaroni op het menu. Daar had niemand zogenaamd zin in maar de wandeling had hongerig gemaakt en de borden waren zo leeg.

Om 20 uur hadden we een bowlingbaan gereserveerd in het dorp. Omdat het weer regende gingen we met de auto. Soweiso is het parkeren bij het Transferium heel makkelijk, je bent dan zo in het dorp.

We zouden anderhalf uur bowlen maar dat werd een uur omdat onze baan een mankement had. Wel jammer want ik had net een strike gegooid. De eerste ronde was gewonnen door Alex. Jammer; geen revanche!

Daarna naar huis en wat hebben we heerlijk geslapen die nacht! Zo’n wandeling helpt enorm en geen overlast van de meeuwen meer!

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s