Dag 3 Zondag 5 juli Klimbos

In de ochtend hebben Alex en ik het er toch maar op gewaagd: een stukje fietsen! Maar wat een wind! Niet echt fijne omstandigheden leek mij, maar de hele ochtend binnen zitten leek me ook niet echt aantrekkelijk met 3 hangjongeren die alleen maar naar hun schermpje staren. Daarom toch maar even een klein rondje gedaan. Het was heel fris maar ik had het evengoed bloedheet doordat ik flink moest trappen. We hebben een rondje van 28 kilometer gedaan maar het was best pittig.

Daarna lunchen en op naar het klimbos. Shaun had dit al de allereerste dag dat we hier waren in een boekje zien staan. Dus meteen gereserveerd en het was echt heel leuk. Er zijn 6 parcours die allemaal weer in moeilijkheidsgraad verschillen. Door de wind waren 5 en 6 afgesloten maar er bleef nog ruim voldoende over. De jongens kregen 2 en een half uur om te klimmen. Alex en ik hebben in de tussentijd heerlijk in het zonnetje een beetje uit de wind op het terras gezeten.

Na een uurtje zijn Alex en ik ook het bos in gegaan om foto’s te maken van de jongens. Ze vonden het geweldig. Het was ook echt heel leuk opgezet.

Daarna naar de Albert Heijn om pizza’s te gaan halen. Wat een drukte in de supermarkten overal. De corona-regels worden overal met voeten getreden!

In de avond lekker pizza’s gegeten en chillen. We waren best laat terug. Morgen een hele leuke activiteit op het programma: blokarten!

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s