Dag 4 Maandag 6 Blokarten

Ook vandaag werkte het weer niet echt mee. In de oochtend hadden we om 11 uur een activiteit geboekt: Blokarten. Al vroeg kreeg ik een sms: zijn er ook personen in het gezelschap onder de 50 kilo? Eh ja….Shaun is maar liefst 37 kilo en Finn 43 kilo….De rest van het gezelschap zit wel een aardig eindje boven de 50 kilo 😄 Het waaide te hard voor de lichtere medemens dus mochten we in de middag om 14 uur een nieuwe poging wagen.

In de ochtend ging Alex even wat werken en ben ik met de jongens naar de Julianahoeve gelopen om hen het basketbalveld te tonen. En tevens voetbalveld…handig. Ik ben zelf vervolgens doorgelopen en ben van strandovergang Wilhelminahoeve naar strandovergang Watergat gelopen. Ongeveer 5 kilometer en weer wind, wind, wind!

Intussen liet Mette weten dat 1 van haar vriendinnen i.v.m. heimwee die ochtend was opgehaald door haar ouders. Dus toen was ze nog alleen met Rebecca. Dat was wel even slikken natuurlijk maar zelf had ze het nog erg naar haar zin.

Na de lunch dus naar de Brouwersdam naar “Natural High” voor een 2 uur durende clinic blokarten. Nog nooit gedaan maar het was geweldig! I.v.m. de springvloed moesten we wel iets eerder stoppen maar Finn en Loek waren er al wel klaar mee en anderhalf uur rondjes rijden over het strand is op zich ook wel lang genoeg.

In de avond hebben we nasi gegeten. Ook weer onder protest maar die Zeeuwse wind maakt hongerig en ook nu gingen de borden leeg. Sepp stelde voor samen de film “Renesse” te kijken. Zeldzaam slechte film! Maar goed, wel heel gezellige avond gehad. Morgen gaan we moutainbikes huren!

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s