Dag 19 Disneyland en California Adventure

Vandaag een hele dag Disney! Eerst werd mijn verjaardag gevierd. En hoe?! We hebben in ieder hotel twee kamers en het was mij ten strengste verboden in de ene kamer te komen totdat ik werd geroepen. Ik kreeg een geweldig sjerp omgehangen met “Happy Birthday” en ik kreeg een lichtgevende button opgespeld. Tel daar de Birthday button van Disney nog even bij op en ik stond er mooi gekleurd op vandaag. Maar ik heb het de hele dag volgehouden en ben eindeloos gefeliciteerd door wildvreemden!

Sepp was verstopt in de badkamer en kwam met een cheesecake met brandende kaarsjes, een 3 en een 9, de kamer binnen. De kinderen hadden chocolate cupcakes. Ik kreeg cadeautjes (verwennerij van de winkel LUSH). Een heel leuk begin van de dag!

39!
39!

We hadden dus al een taartje op maar we gingen toch nog met een Uber taxi naar Coco’s Bakery. Even flink ontbijten want we wilden optimaal van Disney gaan genieten. Na het ontbijt gingen we het park in. We moesten even ontdekken hoe het werkt met een zogenaamde FastPass. Met deze service, die verder gelukkig niks extra’s kost, reserveer je in een bepaald tijdblok een populaire attractie. Als je je dan op dat tijdstip meldt bij de wachtrij met je FastPass dan mag je zo doorlopen. Dat werkt heel goed maar je moet wel de geplande tijden in de gaten houden.

We hebben heel wat attracties kunnen doen vandaag.

In Finding Nemo Submarine Voyage
In Finding Nemo Submarine Voyage
Finding Nemo
Finding Nemo
Buzz Lightyear Astro Blasters
Buzz Lightyear Astro Blasters
Klaar voor Star Tours - the adventure continues
Klaar voor Star Tours – the adventure continues
Via Mainstreet liepen we naar California Adventure
Via Mainstreet liepen we naar California Adventure

De drukte in Disneyland is echt gigantisch. Tussendoor gingen we ook nog naar de bobslee en daar hebben we ruim 45 minuten in de brandende zon gestaan. Toen hebben we besloten om naar het aansluitende park te gaan, California Adventure. We hebben een 3 daagse hopper pas en dan mag je van het ene naar het andere park. Dit park was een heel klein beetje minder druk en zodoende konden we aardig wat doen.

Op de foto met Pluto
Op de foto met Pluto
Hier wilden we ook in maar de attractie was gesloten. We kregen een fastpass voor morgen ter compensatie.
Hier wilden we ook in maar de attractie was gesloten. We kregen een fastpass voor morgen ter compensatie.
Mette, Alex, Loek en Finn in California Screamen' (dit is niet aan Sepp en mij besteed).
Mette, Alex, Loek en Finn in California Screamen’ (dit is niet aan Sepp en mij besteed).
Mijn persoonlijke favoriet, een vlucht over wereldberoemde mooie plaatsen
Mijn persoonlijke favoriet, een vlucht over wereldberoemde mooie plaatsen

We aten ons avondeten weer bij Coco’s Bakery. Zo ontzettend veel goedkoper dan bij Disney. We namen alleen 6 ijsjes in het park. Tadaaaa $27,-!!!!

Verder bezochten we nog Grizzly River Run (we werden weer flink nat), Toy Story Midway Mania (erg leuk, je kon punten verdienen met schieten), Goofy’s Sky School (redelijke milde achtbaan) en The Little Mermaid.

Morgen hebben we nog een paar attracties op ons verlanglijst waaronder de Mickey Wheel, Indiana Jones en Carsland. Als dat allemaal lukt dan ben ik er ook zeker weten HELEMAAL klaar mee 😉 Ik verlang al erg naar bijkomen aan de kust in ons volgende hotel. Heerlijk!

De kinderen hebben genoten met volle teugen. Ik sta versteld van hun energie niveau. Ze zijn heel flexibel en vinden alles leuk. Loek zei vanavond wel heel eerlijk: “Ik heb echt geen zin om vanavond weer zo laat naar bed te gaan”. Gelukkig kwam dat goed!

Weer terug in het hotel vonden we deze aardige attentie van de Hilton Manager.

Surprise!
Surprise!

Het was een heel drukke maar heel leuke verjaardag!