Dag 11 – Zondag 13 augustus – Platja de la Llenya

De dag kon vandaag natuurlijk niet heel vroeg beginnen nadat we zo ontzettend laat naar bed zijn gegaan allemaal! Lekker uitslapen dus en rustig aan het ontbijt. Omdat Alex gelukkig helemaal hoofdpijn-vrij was wilden we heel graag weer naar een mooie baai om te zwemmen, zonnen en snorkelen. Terwijl Alex aan het afwassen was (goed bezig) zocht Trudy op Google Maps naar een mooi strandje of baaitje om naar toe te gaan. Op de veranda was het “insmeer circus” van de jongens in volle gang. Op de een of andere manier komt ook de hele veranda onder de zonnemelk te zitten als zij die mannen zichzelf insmeren.

 

Op weg naar Platja (Catalaans voor Playa)  de la Llenya. Eerst langs de Lidl voor wat picknickspulletjes. Deze Lidl is op zondag tot 22 uur geopend dus daar konden we vanavond nog we een keertje heen om lekker wat vlees voor de BBQ op te halen.

 

De hele middag hebben we vervolgens vertoefd op Platja de la Lleya. Lekker zwemmen, snorkelen en zonnen. Beetje klauteren op de rotsen en een paar mooie foto’s maken.

 

Aan het einde van de middag gingen we naar huis. Weer even via de Lidl voor wat BBQ inkopen en aardappeltjes en boontjes om er toch nog een beetje verantwoorde maaltijd van te maken.

Verhitte familie op de terugweg naar de camping

 

Lekker gegeten en heel erg lang gezellig nagetafeld. Vooral ook omdat Loek eindeloos doorvroeg naar anekdotes over Alex en Trudy’s jeugd. Hadden wij wel een eens “prank” uitgehaald met onze zus of broers of leraren? Zo kwamen er wat verhalen voorbij en wat is dat gezellig om tot laat in de avond met elkaar op de veranda te zitten en te kletsen.

 

Na nog 1 aflevering “Trollenjagers” in de mini-bioscoop van Sepp en Mette was het voor iedereen tijd om te gaan slapen.

 

Heerlijke dag!