Dag 16 – Vrijdag 18 augustus – dagje favoriete strandje

Raar wakker worden met allemaal berichten over Barcelona en Cambrils. Vooral Cambrils: wij waren zaterdagavond nog op die plek. Het was er immens druk. Er is daar een heel gezellige en mega drukke boulevard die qua drukte denk ik echt niet onder doet voor de Ramblas in Barcelona. Gisterenmiddag zei ik zelfs nog: zoiets zou ook op zo’n plek als bij Cambrils kunnen gebeuren. De volgende ochtend blijkt dat ik helaas gelijk heb.

Voor iedereen die ons berichtjes stuurde: het gaat heel goed met ons. We gaan morgen wel volgens planning naar Barcelona. We verblijven niet in het centrum maar zo’n 15 metro-minuten bij het centrum vandaan. Natuurlijk zullen we zo goed mogelijk opletten. De eerste dag in Barcelona hebben we overigens met een Nederlandse gids afgesproken voor een privé fietstour dus hij zal ons ongetwijfeld kunnen vertellen hoe en wat.

Dit wat betreft de aanslagen in Spanje. Verder met ons reisverslag.

Alex ging er vanmorgen nog voor de laatste keer vroeg op uit om de ongeving te ontdekken. Morgen vertrekken we namelijk . Dit keer was het een heel mooie route.

Na Alex zijn terugkomst gingen we allemaal aan het ontbijt en de kinderen gingen nog even zwemmen. Nadat alles was ingepakt voor een laatste stranddag haalden we de kinderen op uit het zwembad en gingen we nu volgens planning naar het strandje waar we gisteren al heen wilden. Er was niemand ziek, niemand had hoofdpijn of last van ontstoken tenen en iedereen had al zijn of haar tanden nog in de mond. Een dagje onvervalst van het mooie strandje genieten!

Alex duikt in de zee

Alex heeft met de GoPro camera heel wat onderwaterfoto’s kunnen maken. Erg leuk!
Naast zwemmen en snorkelen was het elkaar ingraven met steentjes schijnbaar ook ontzettend leuk.

Filmpje van deze leuke middag:

Vanavond sluiten we ons campingverblijf af bij het restaurant Friends dat dichtbij de camping ligt. We hebben al gereserveerd zodat we niet weer stad en land moeten afzoeken naar wat leuks. Nu helemaal wel prettig om even niet naar een drukke plaats te moeten gaan.