Dag 21 en 22 – woensdag en donderdag – terug naar huis

Jammer dat aan een vakantie ook een einde komt! Wij zijn echt dol op reizen. Mette en Finn zijn nu al 5 weken onderweg maar ook zij hebben nog niet zoiets van; ik wil graag naar huis.

Ruim 1600 kilometer is het vanaf Barcelona naar huis. Niet te doen in 1 keer natuurlijk. Daarom hebben we een overnachting gepland in Beaune, precies op de helft.

De terugreis verliep op de eerste dag redelijk vlot alleen hadden we rondom Lyon wel echt irritant veel file wat voor veel vertraging zorgde.


Rond 19.30 uur arriveerden we in het Mercure hotel in Beaune waar de kinderen nog even het zwembad in doken en wij even wat dronken op het terras. Daarna laat aan tafel: 21 uur. Zo waren we het inmiddels gewend in Spanje.

Daarna naar onze kamers, een 4 persoons en een 2 persoons. Heerlijk geslapen, het was gelukkig heerlijk stil en niet zoals in Barcelona met al dat lawaai uit het gebouw!

De volgende dag een lekker ontbijtbuffet en rond 10 uur weer vertrekken voor de laatste 800 kilometer. Dat verliep allemaal best voorspoedig. Thuis aten we lekker patat van Timmer! Home sweet home!