Dag 7 – 9 augustus naar de Camping Playa Montroig

Vandaag hadden we een reis van ongeveer 6 uur voor de boeg. Niet heel spannend, best een heel ontspannen reis.

De ochtend begonnen met weer een lekker ontbijt bij onze bed en breakfast bij Carla en Dick. Voorlopig de laatste keer hagelslag en pindakaas 🙂

De reis ging heel voorspoedig, lekker rustig op de weg. Onderweg een kleine lunchpauze en ook nog een kleine tankpauze. Helaas werd Alex weer behoorlijk geplaagd door hoofdpijn waardoor Trudy eigenlijk het grootste deel van de rit heeft gereden.


Aangekomen op de camping bleek dat onze caravan echt helemaal nieuwe was. Wat een prachtige caravan! Zo mooi hadden ‘m nog niet eerder gehad.

Toen de bagage eenmaal onze caravan in gesleept was, was het uiteraard tijd om de camping te gaan verkennen. Zoals verwacht; heel groot! Mooi zwembad en heel veel voorzieningen. De kinderen doken natuurlijk meteen in het zwembad.


Het is een aardige trip naar het strand, toch echt wel minimaal 10 minuten tot een kwartier wandelen. Maar goed, dat waren we ook wel weer gewend van de vorige camping in 2015 in Italië.

Eerst even wat praktische zaken geregeld, zoals een fiets huren en wat basisinkopen doen in de campingwinkel en voordat je het goed en wel in de gaten hebt is de dag al weer voorbij. Klaar voor campinglife de komende 9 dagen!