Dag 5 Dinsdag 7 juli Mountainbiken

Vandaag eindelijk een dag mooi weer. Niet heel erg warm maar wel een prima temperatuur om in de T-shirt te kunnen fietsen. We hadden 6 mountainbikes gehuurd en we gingen op pad naar Westerschouwen, een tochtje van 7 kilometer, waar een pittig mountainbikeparcours was van ongeveer 6 kilometer. Daarna zouden we via een route langs het strand weer terugrijden naar Renesse en onderweg lunchen. Een gezellig, sportief dagje dus.

Eerst gingen we nog naar een uitkijkpunt en toen gingen de we route volgen. Het begon meteen best pittig, voor mij was dit de eerste keer mountainbiken.

Helaas zat het avontuur voor mij en Sepp er al na een kilometer op. Sepp reed tegen een boom aan en bezeerde zijn schouder. Wat een gedoe om vervolgens die jongens uit dat bos te krijgen bij een dokter! Ik ben snel terug gefietst naar Renesse, fiets ingeleverd en weer met de auto terug. Sepp was inmiddels naar het uitkijkpunt gelopen waar op de parking iedereen wachtte. Alle mannen hadden de routes voltooid en Alex moest terug het bos in om de fiets van Sepp op te halen. Dus hoppa: 1 fiets in de auto en Alex vervolgde met de andere jongens de route en ik ging in Burgh- Haamstede met Sepp naar de dokter.

Wat een lange wachttijd! Niet normaal! We hebben anderhalf uur in de wachtkamer gezeten en toen was Sepp eindelijk aan de beurt. Het blijkt dat hij zijn AC gewricht geraakt heeft waardoor de banden daaromheen gescheurd, uitgerekt zijn. Daar is hij wel 2 tot 4 weken zoet mee. In ieder geval 2 weken in een mitella. Wel erg jammer, zijn bijbaantje bij een hovenier kan hij wel vergeten en zwemmen en andere leuke dingen gaan dus ook allemaal aan zij  neus voorbij. Nog meer schermtijd 😥

Intussen fietste Alex een schitterende route maar toen hij bij een strandtent wilde eten stonden er lange wachtrijen. Dus door naar Renesse. Pas om half 4 gingen ze lunchen bij een strandtent, net toen Sepp en ik eindelijk weer Renesse inreden en een bakje kibbeling kochten. Sepp zijn fiets ingeleverd en naar het huisje.

In de avond lekker pannenkoeken gegeten en spelletjes gedaan!

2 comments

  • Wat sneu voor Sepp, nu weer de schouder, en 4 weken in de mitella, vorig jaar had hij toch een stuk van z,n tanden af hij is wel een pechvogel hoor, komt natuurlijk omdat hij zo groot is en allemaal armen en benen, hij zit volop in de groeien dan wil dat sporten niet zo goed lukken of hij heeft iets met z,n ogen, want een boom zie je toch wel in de ver te staan neem ik aan, hoe dan ook Sepp jongen ,heel veel sterkte en maak er nog wat van de vakantie, nog een paar dagen affine en dan krijgen we beter weer volgens de berichten, liefs en groetjes allemaal en nog een gezellige vakantie, liefs ons💐🌺😍🌹❣️🦋🌸🌴🌷💋❤️

    Like

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s